Kriminelles psykologiske profil

Folkeuniversitetet i København D. 5/2-20 kl. 17.15-19.00.

Tilmelding foregår via: Folkeuniversitetet

Hvorfor bliver man ven med en livstidsfange?

Herlev Kro D. 4/3-20

Billetter kan købes på Herlev Biblote

 

 

Kommende foredrag:

Hverdagens psykopater

Vallerødskole i Hørsholm D. 26/3-20 kl 19-21.
Farum Kulturhus D. 31/3-20 kl 18.30-20.30.

Tilmelding foregår via: FOF NordSom standardforedrag tilbyder jeg følgende:

 

Psykopaten på arbejdspladsen

Den psykopatiske kollega eller chef er ham (eller hende!), der altid overtræder de uskrevne regler. Kommer for sent, lyver, hopper over hvor gærdet er lavest, tager vanvittige chancer og risici, og optræder egoistisk og diktatorisk. Lær at spotte psykopaten på din arbejdsplads og få råd til, hvordan du bedst beskytter dig selv og den virksomhed eller organisation, du arbejder i.

 

Psykopaten i parforholdet

Den psykopatiske kæreste er ham (eller hende!), der altid sætter sig selv og sine behov øverst på dagsordenen. Psykopaten optræder dominerende og vil bestemme alt. Utroskab er ofte inde i billedet og når du selv siger fra, lover han guld og grønne skove. Mange psykopater drikker for meget eller har andet misbrug.  Vold er nogle gange en del af hverdagen. Lær at takle psykopaten i dit privatliv og bliv bedre til at sætte grænser. 

 

Den kriminelle psykopat

Vi læser om dem i avisen og gyser. Seriemorderne, voldtægtsmanden eller vaneforbryderen, der som Egon Olsen allerede i fængslet planlægger næste forbrydelse. Kom med ind i et spændende, men også frygtindgydende univers og kom helt tæt på den kriminelle hjerne, der indeholder følelseskulde, kynisk planlægning og nogle gange sadisme. Ikke noget for sarte sjæle!

 

Fanatikerens psykolog

Terrorisme var også til stede med 11. september 2001, men efter angrebet på World Trade Center taler alle om fanatikeren, hvor målet helliger midlet. Lær at forstå hjerner, som tilhører Anders Breivik og medlemmer af Islamisk stat. Hvilken psykologi lægger bag, at man kan dræbe hundrede af mennesker og hugge hovedet af dem i al offentlighed? Er de alle ”blot” sindssyge? Kom helt tæt på det fanatiske sind.

 

Konflikthåndtering

Hvordan håndterer du konflikter med dine kollegaer eller ansatte.? Nøglen til konflikthåndtering begynder med, at du kender dine egne psykologiske fortrin og svagheder. Få redskaber til at takle den besværlige kollega, klient eller borger.

Bliv bedre til at forstå dine omgivelser og lær at forstå psykologien bag mange af dagligdagens udfordringer.

 

Depression og angst

Op mod hver femte af os oplever på et tidspunkt i livet af lide af en depression eller angstsygdom. I private virksomheder og offentlige institutioner er depression og angst en af de hyppigste årsager til sygemeldinger. Og hvad dækker stress, udbrændthed og post traumatisk stress syndrom (PTSD) egentlig over? Få et overblik over depressionens og angstens natur og lær hvad man kan gøre både medicinsk og psykologisk. 

Mere information om foredragene kan fås via info@henrikday.com

FOREDRAG

Henrik Day Poulsen

Udennavn2 homebuttongray

© Created by Henrik Day Poulsen and IntelligentBusiness