I de fleste virksomheder vil man en gang imellem opleve medarbejdere, kollegaer eller måske ens chef, som udviser en adfærd, der kan være svær at takle. Måske er personen upålidelig, løgnagtig, skaber intriger, er truende og skaber kronisk dårlig stemning i virksomheden.

Juridisk kan HR naturligvis hjælpe, men ofte er det en fordel at kende til de psykologiske mekanismer hos den problematiske medarbejder og få indsigt i, hvordan man mest hensigtsmæssigt takler dette. Det sparer både tid og penge.

Jeg har erfaring med rådgivning af virksomheder inden for bl.a. medicinalbranchen, bygge- og anlægsvirksomheder, advokatkontorer, underholdningsbranchen og fitness-industrien.

Jeg tilbyder individuelle sessioner med fokus på problemløsning og coaching samt kurser for ledere og medarbejdere, hvor jeg sammen med virksomheden skræddersyer kurser, der passer til den enkelte virksomheds behov.

Kontakt mig på henrikday@henrikday.dk eller tlf. +45 29 79 59 25 og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med at håndtere situationer på arbejdspladsen.

VIRKSOMHEDER

Henrik Day Poulsen

HenrikDayPoulsenAmaliegade
homebuttongray

© Created by Henrik Day Poulsen and IntelligentBusiness