DAY'S UNIVERS

Velkommen til mit univers. Day’s univers indeholder fakta, rummelighed og humor. Jeg tror på, at kommunikation er vejen frem. Jeg har i flere år tuneret landet rundt og holdt foredrag om mange forskellige emner. Men jeg indrømmer, at psykopati er det emne, som suverænt interesserer flest. Nok fordi genkendelsesfaktoren er meget stor. Vi har nemlig alle mødt en psykopat. Derfor placerede min bog ”Hverdagens psykopater” sig også som nummer et på best seller listen i flere uger, da den udkom.

På denne hjemmeside kan du se, hvordan du kan booke et foredrag med mig, følge med i min blog, opleve mine klummer og se mine bøger og videnskabelige publikationer.

Er du patient, kan du også finde oplysninger om min private psykiatripraksis i det indre København.

Du kan også læse lidt om mig. Jeg er en meget international orienteret person, der rejser meget. Jeg har mange udenlandske venner, bolig i udlandet og er gift med en udlænding. Men leder du efter ”paparazzi materiale”, bliver du skuffet. Jeg er nemlig en meget privat person, selv om jeg er en offentlig kendt person. Så mine ferier, indkøb af underbusker og madvaner holder jeg for mig selv. Dog vil jeg godt afsløre, at japansk mad er min livret.

Giver man udtryk for sin mening, må man også stå til ansvar herfor. Derfor er der i mit univers også plads til kritik og debat. Men vær konstruktiv. ”Haters” kan ikke bruges til noget.

Velkommen – Bem Vindo – Dobrodosli

VELKOMMEN

Henrik Day Poulsen

homebuttongray
HenrikDayPoulsenForedrag1

© Created by Henrik Day Poulsen and IntelligentBusiness